tisdag, december 27, 2005

Flowers In December

Då var julafton avklarad och julstämmningen lös starkt med sin frånvaro.
Antar att det har en del med att detta året gått så jäkla snabbt så man har inte hunnit känna den där längtan, snarare stress.
Det blev iaf att vi var i sjöbo i min familjs stuga, kom dit på julafton eftermiddag och stannade tills nästa dag. Det var ju klart trevligt & mysig men inte sååå mysigt som det brukar, vi åt innan Kalle (adrig gjort innan), därför blev det inte att alla satt tillsammans och åt (som man ska) då Pidde var tvungen att kolla på Kalle, så han åt sillen först och sedan satte han sig framför Kalle med min minsta bor Sebbe, så satt jag, största lillbrosan Krille, mamma & pappa å åt skinkan tillsammans. Sådär splittrat & fel på någe sätt.. :/
Sedan var det julklappsutdelning, bara sådär. Sebbe blev som vanligt otålig.
Det gick snabbt, fick bara massa kuvert, eftersom mamma varit så stressad.
Det gjorde inte mej något, jag ville bara ha pengar men paket att öppna gör ju oxå något för den där julstämmingen. Den som dock fick massa inslagna paket var Donna (hunden). Massa godisben, bollar och kul.
Sebbe fick God of War (tv-spel), så där satt familjen Glantz + en Svahn och kollade på när Sebbe spelade det i någon timma = dålig julstämming.
Sedan gick ungdomarna upp på övervångingen och provkörde en radiostyrdbil, efter det så blev det risalamalta och pappa somnade vid 22 tiden på soffan och snarkade högt (typiskt honom) ;) Sen stoppade man i sig nötter & godis så man nästan spydde, glodde halft på Omen 4 och vi la oss väl vid 01 tiden.
Så, det var mysigt men kunde lika väl varit vilken helg som helst fast med lite julmat.

Jag fick allt som allt 1800kr, 250kr på HM & en mascara.
Får se vad man shoppar upp för de slantarna.

Här är några dåliga bilder från julafton.















Ser ganska mysigt ut va.


















Donna fick vara jultomte i år, hon hade allt som behövdes, iaf luva och skägg. ;)














Krille & Pidde kollar på när Sebbe spelar God Of War.














Sebbe spelar fortfarande God Of War, Krille fixar mer ved.

Inga kommentarer: